Motivasjon er der i alle situasjoner!Jeg er en jente på 20 år, studerer motivasjon og med denne bloggen ønsker jeg å motivere andre og meg selv til å nå mål som er satt. 
Jeg kommer til å fortelle litt om hva motivasjon er i fagspråket, dra inn egne erfaringer av hva som fører til motivasjon, samt dra inn DERES erfaringer.

Selv trenger jeg blandt annet motivasjone til å holde vekten, dra på trening og lese koninuerlig igjennom semesteret, og planen er at vi skal finne motivasjonen og drivkraften til det her.

Motivasjon er ikke noe du henter fram når du skal på trening eller når du skal slanke deg, motivasjon er en drivkraft i menesket som hjelper deg til å gjennomføre alle mulige handlinger i livet. Når du er sulten er det indre motivasjon som får deg til å gå mot kjøleskapet å spise, må du på toalettet så er det motivasjonen som får deg til å utføre disse handlingene og. Men her skal vi  snakke mer  om ytre motivasjon, og det som får deg til å utføre handlinger du egentlig ikke MÅ gjøre. 

Motivasjons-bekrepet kan deles opp i to ord: Motiv som betyr mål, og asjon= drivkraft. Med andre ord, drivkraften for å nå et mål.

Følg med videre

Motivatoren...

Én kommentar

Siri

12.jun.2010 kl.18:03

Gleder meg til å lese videre :)

Skriv en ny kommentar

Motivasjon

Motivasjon

21, Oslo

Jeg er en jente på 21 år som studerer motivasjon, med denne bloggen ønsker jeg å motivere andre og meg selv til å nå mål som er satt. Jeg kommer til å fortelle litt om hva motivasjon er i fagspråket, dra inn egne erfaringer av hva som fører til motivasjon, samt dra inn DERES erfaringer. Send meg din historie: motivasjon1@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits