Høyre selvtilitt og 9 kg mindre på en uke?

God morgen, 


Vekten kan være vanskelig å få ned, men tenk deg at du var så mye som 9 kg lettere.. Det ville på mange måter kunne motivert deg til å holde den vekten, eller gå ned enda mer.
Det jeg mener er at om du føler deg tykk og stygg så gjør det ikke noe at du tar et ekstra pizzastykke til middag eller en sjokolade på en onsdag. Nå kan du få motivasjonen til å gjøre noe med dette, og virkelig ikke ha lyst til å spise noe ekstra! Du føler deg kanskje for første gang på lenge vakker.


Jeg har prøvd ut en suppekur som heter "riksospitalets suppekur". Dette er en rensekur som sykehuset bruker til svært overvektige mennesker før de skal hjerteoppereres. Det anbefalles derfor ikke å gå på denne svært ofte.
Jeg gikk ned 5 kg på den uken(men gikk ned 3 til i ettertid), mens sykehuset sier at man kan gå ned mellom 3 og 9 kg(kommer helt ann på hvor mye du har å ta av) på EN UKE!

Det som er så genialt med denne kuren er at du har et program for hele dagen, du vet nøyaktig hvor mye du kan spise av hva og derfor er det enklere å følge det slavisk.


Suppe:
1/2 kål
1/2 bunt stangselleri
1 grønn paprika
3 løk
2-3 tomater
persille
1,5-2 liter vann
3 terninger grønnsaksbuljong
krydder av eget valg

Kok opp vannet med buljong. Skjær grønnsakene i biter og putt de oppi det kokende vannet. Kokes i ca 10 min. Krydres etter smak.

Dag 1: Suppe, vann, kaffe, te, ubegrenset med frukt(ikke banan)

Dag 2: Suppe, vann, kaffe, te, 1 bakt potet, ubegrenset med grønnsaker(ikke mais, bønner eller tørkede erter)

Dag 3: Suppe, vann, kaffe, te, ubegrenset av frukt eller grønnsaker

Dag 4: Suppe, vann, kaffe, te, 3 bananer og lettmelk

Dag 5: Suppe, vann, kaffe, te, 200-300 gram oksekjøtt eller kylling, 5-6 tomater

Dag 6: Suppe, vann, kaffe, te, 200-300 gram oksekjøtt eller mager fisk, ubegrenset med grønnsaker

Dag 7: Suppe, vann, kaffe, te, ris og grønnsaker 

Det viktigste med denne suppen er å være FORSIKTIG når man er ferdig! Spis mindre(magesekken blir mindre, så skal ikke være noe problem) og lev sundt!
Dette er en motiverende "Kickstart"
Jeg gikk ned 5 kg for et år siden og har hold meg der!

Lykke til:)

Motivatoren


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Motivasjon

Motivasjon

21, Oslo

Jeg er en jente på 21 år som studerer motivasjon, med denne bloggen ønsker jeg å motivere andre og meg selv til å nå mål som er satt. Jeg kommer til å fortelle litt om hva motivasjon er i fagspråket, dra inn egne erfaringer av hva som fører til motivasjon, samt dra inn DERES erfaringer. Send meg din historie: motivasjon1@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits