Sommeren er tiden for å tillegge seg gode vaner :)

Sola skinner over Oslo idag, og jeg har vært ute å jogget. 

Jeg lå på verandaen imorges og tenkte: " Det hadde vært deilig å ligge her i hele dag, da hadde jeg blitt brun og fin da" Men så slo tanken meg:
  • DA JEG VAR LITEN VAR JEG SINNSYKT BRUN OG DA LÅ JEG ALDRI I RO, MAO HVIS JEG LØPER MEG EN TUR I FINVÆRET VIL JEG KANSKJE FÅ ENDA MER FARGE ENN Å LIGGE HER I HELE DAG.Nå som det er sommer er det enkelt å droppe treningen å heller spise en is med gode venner, men alle vet like godt som meg at da blir det bare enda mer vanskelig å sette igang på høsten. Det er vanskelig nok i seg selv å ha nok energi på denne årstiden når solen begynner å forsvinne og det blir kjøligere i luften. Derfor kan det være utrolig smart å legge til seg gode vaner nå mens energien er på topp.

Om du ikke orker å jogge en halvtime enda, så finn deg en fin runde(Helst i skog og mark) og jogg i 5 min, og gå i 5 min. Dette gjør du i en uke, neste uke jogger du 6 min og går i 4 min. Slik fortsetter du til du klarer å jogge sammenhengende. Kom dere ut i naturen i dag folkens(Eller for all del, treningssenter er en vanvittig god venn å ha når man bor i byen)

Stor sommer klem fra en svett  MOTIVATOR!
Har du vært ute i dag?PS: SEND MEG GJERNE MAIL PÅ : motivatoren.mail@gmail.com
Har du treningstips, mat tips eller ønsker at jeg skal skrive motiverende innegg om andre temaer, ikke nøl med å si ifra :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Motivasjon

Motivasjon

21, Oslo

Jeg er en jente på 21 år som studerer motivasjon, med denne bloggen ønsker jeg å motivere andre og meg selv til å nå mål som er satt. Jeg kommer til å fortelle litt om hva motivasjon er i fagspråket, dra inn egne erfaringer av hva som fører til motivasjon, samt dra inn DERES erfaringer. motivatoren.mail@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits