Tips fra en treningsveileder!
Hei og hopp alle gladlakser! 

I dag har jeg blandt annet vært på jobb(S.A.T.S) hvor jeg også brukte noe tid på trening.
Jeg har i dag snakket en del med den ene treningsveilederen vi har og funnet ut at magetrening på ball er det beste for å få flat mage. 
Hvis du også sliter med "pondus" nedest på magen,  må jeg desverre meddele at den oftes ikke forsvinner med trening, men ved kostholdsendring! Så selvom vi sliter rompa av oss på S.A.T.S vil pondussen være der helt til vi legger inn siste støtet og virkelig sjerper kosten!

Men da må man gå i seg selv og finne ut hvor viktig dette er for en. Hvor mye er du villig til å ofre?
Jeg elsker å trene og holde kroppen i form, og kjenner at jeg snart er der jeg var før sommeren. 
Ikke det at jeg er 100% fornøyd med å være der jeg var før sommeren, jeg har lyst til å prøve å komme meg ned enda noen få kilo :)Mitt spørsmål til dere i dag er:

Er det noe dere lurer på når det gjelder trening?
Jeg har tilgang på både PT(personlig trener) og treningsveileder, så nå kan dere gratis få noen gode tips!


Zumba kommer straks på en del utvalgte S.A.T.S. sentere nå, så nå kan den super populære TV-SHOP treningen bli en del av din hverdag :) Det skal helt klart bli en del av min!Motivatoren :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Motivasjon

Motivasjon

21, Oslo

Jeg er en jente på 21 år som studerer motivasjon, med denne bloggen ønsker jeg å motivere andre og meg selv til å nå mål som er satt. Jeg kommer til å fortelle litt om hva motivasjon er i fagspråket, dra inn egne erfaringer av hva som fører til motivasjon, samt dra inn DERES erfaringer. motivatoren.mail@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits