Trim er godt for sinn!God morgen alle sammen! Nå er helgen her igjen og du har kanskje noen timer ekstra fri! Kom deg på trening :)Om ikke lenge skal jeg ned på S.A.T.S. å trene SatsCorePuls som er en tøff kondisjon og styrketrening som gjøres på et brett som kan vippe og rotere slik at alle bevegelser utfordrer balanse og stabilitet.
Neste uke begynner skolen igjen, og det betyr en uke med fest og morro.. Mao: FADDERUKE!
Men mitt trenings-mål for neste uke er som følger:

Tirsdag: Løpe(45 min) og styrke
Torsdag: Løpe(45 min) og styrke
Lørdag: løpe (45 min) og styrkeTreningen blir noe amputert denne uken da det er mye opplegg rundt de nye studentene på skolen, men jeg skal ihvertfall komme meg på trening disse tre dagene:)

Husk: treningen tar deg max 2 timer, så i stede for å sitte 2 timer å vurdere trening kan du trene og kaste deg på sofaen og ha god samvittighet for å ligge der å late deg! 
Nå kommer høsten snart, og det er viktig å fylle opp energilagrene.. Hva er vell bedre enn å fylle dem opp ved hjelp av trening:)

Kom dere ut av sofaen i dag, så vil DU også kjenne at kroppen blir mye bedre!

Skal også nye sensommeren med deilig fersk krabbe ikveld,!

Hvordan ser din fredag ut?


Motivatoren<3 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Motivasjon

Motivasjon

21, Oslo

Jeg er en jente på 21 år som studerer motivasjon, med denne bloggen ønsker jeg å motivere andre og meg selv til å nå mål som er satt. Jeg kommer til å fortelle litt om hva motivasjon er i fagspråket, dra inn egne erfaringer av hva som fører til motivasjon, samt dra inn DERES erfaringer. motivatoren.mail@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits